Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dywersyfikacja i co stracisz synek. Lata praktyki nauki na błędach i dziś spokojny. Do tego gra na etf w ramach zabezpieczenia kapitalu ale trzeba wiedzieć jak. Na krypto gra short zabezpieczony 3x longiem lub odwrotnie zależne od sytuacji i ściągasz kasę. Zarabia się wszędzie gdzie sie da, kiszenie dla ludzi z małą kasą. Od lat robię szybkie akcje zamiast się kisić , to ty guzik wiesz widzę że próbujesz każdemu udowodnić że nie potrafi zarabiać. Gnijesz tu a ja już międzyczasie zamknięte pozycje na kilku spółkach i jestem na kolejnych ale nie dziwi mnie świeżak z ciebie to się kis :))) Oby takich jak ty jak najwięcej. Pamiętasz jak się śmiałeś tu z piszących o paraboli itp, puszczałem pakiety aby tego się pozbyć po takiej windzie ale wolałeś się śmiać z ludzi zamiast myśleć. Od tego czasu kapitał zapakowany gdzie indziej tak bym sie kisił jak ty. Za dużo czytasz za mało praktykujesz synek