penki

Witam ja buduje dom o wymiarach 134m mieszcze sie w tej granicy i jeżeli bede chciała spłacic kilka rat wczesniej albo w miedzy czasie powiedzmy po 3 raty szybciej w roku nie mam takiej mozliwości bo powiedziano mi ze jest taka mozliowsc? Prosze mi powiedziec chciałabym wziąsć powiedzmy 100000tyś na 15 lub 20 lat przy dochodach 40000 brutto jaka bedzie rata i całkowity koszt tego kredytu. Czy bardziej bedzie mi sie opłacało wziąść kredyt we frankach choc czytam ze frank idzie w gore a złotówka w dół czy w moim przypadku lepiej wziasc kredyt bez pomocy państwa. Jakie sa niedogodnosci tego kredytu bo zawsze musi byc cos podchwitliwego prosze o dokładne wyjaśnienie mi tego kredytu co nie jest dobrą stroną dziękuje za pomc i odpowiedz.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.