Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2023-08-12 o godz. 13:50 ~dajjuzspokoj napisał(a):
> O jej a kto to napisał takie rzeczy i sam sobie odpowiedział no kto to mógł być? Pewnie jakiś anonimowy członek forum który tutaj dopiero dziś do nas dołączył :)
>
> Ale wyjesz vincent, pięknie cię pudel tutaj wyjaśnił i zmasakrował. Z tego co widzę on ma tylko jeden nick ty masz ich dziesiątki tutaj. Policzmy na szybko fakty, oze_capital, analityk, odp, nowy, baranilbie, o_szkodnikach, oze (ale nie ten prawdziwy na haku 6 zl) no i vincent 9 nicków i to w dwa dni a ile jeszcze nie policzyłem? Pięknie cię przeczołgał. Chyba ci zalazł za skórę bardziej niż ja co? Tylko widzisz on cię merytorycznie miażdży, na każde twoje wyzwiska wkleja ci dane z raportu czym cię jeszcze bardziej rozsierdza :)
> Uwielbiam vincent jak piszesz o sobie w trzeciej osobie, ale hitem to było jak napisałeś dajjuzcostam udając że nie pamiętasz mojego nicka. Ty naprawdę myslisz, że ktoś się nabierze na tą twoja dziecinadę? I ciesze się że nauczyłem cie nowego słowa "knajacki" jak się jeszcze nauczysz że zohydzać piszemy przez h a nie przez ch to będę mógł powiedzieć że odniosłem mały sukces dydaktyczny. Ale na razie jest ciężko bo mimo 3 krotnego zwrócenia ci uwagi na ten błąd nadal piszesz "zochydzać"
> Bawisz mnie setnie stary gałganie na czterozłotowym haku :)
> Mam nadzieję że moderator nie usunie tego twojego wpisu, będzie dowód na to jak sam z sobą piszesz z 3 nicków.
Suche fakty! Ale ten vincent jest głupi całkowicie się z tobą zgadzam i nie napisałem to wcale ja dajjuzspokoj tylko tajemniczy użytkownik o nicku potwierdzam! Serio tak było!