~Otco

Problemu nie mam z Samym kursem -- TYLKO SZEMRANYMI DEALAMI GLOWNYCH UDZIALOWCÓW---z tym mam Problem ponieważ jeśli na Takie deale idą to kto wie Jakie wymyślą w przyszlosci ---- Tu chodzi o zaufanie do zarządzających. Podam przykłady--- JWC IPO po 70 pln 2007 Wojciechowski wysypywał Akcje Koszac Hajs kilkanaście lat później Skup zrobił JWC po 4 pln i zdjął z Rynku . POLNORD podobnie --- fundy brały od Rysia po 150 pln a potem oddawali po 3 pln i PND zdjęli z Rynku. Integrer Brzoska zrobił szum że jak po 40 pln ( z wycena ITG 400 mln pln) -- ludzie nie oddadzą to będzie bankructwo-- skupił kwity wycofał z GPW po kilku latach Integrer wszedł do Amsterdamu z wycena 40 mld pln na dzień dobry. Nie podoba mi się Ujo.wate zachowanie Wierchuszki bo to jest Dodatkowym Ryzykiem inwestycyjnym ---- Bo jak widać Rynek to nie tylko matematyka Funamenty i Logika ale też układziki--stategie i psychologia.--Moim zdaniem Wierchuszka w ciu.la wali i to mi się BAAARDZO nie podoba jako Inwestorów Indywidualnemu.---JUST LIKE THAT.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.