~Zn

mniejsza ilość klientów, wzrost cen, mniejsza ilość lokali, przyjmując inflację obrót na stałym poziomie - żle czy dobrze?

podniecacie się obrotami czy małe czy duże, będą - ..... warte bez zysku.

wzrost cen + mniejsza ilość klientów i obrót na stałym poziomie = wyższa marża - czyli więcej kasy zostaje

obrót na stałym poziomie + mniej restauracji (przynoszących stratę bo inaczej być nie może) = więcej kasy zostaje

dopiero po raporcie finansowym będzie można ocenić formę sfinksa

ja obstawiam na plus i taką mam nadzieję

obawiam się tylko kreatywnej księgowości i przesunięć księgowych w celu zmniejszenia zysku i podatku w CIT, ale przegiąć nie mogą bo 800 plus i podatki muszą być bo jak nie to Mateusz tym się zajmie :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.