Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Yarecky - widzę, że chamstwo jednak z Ciebie wypływa elegancko, tak więc też już nie będę się hamował w stosunku do Ciebie. Jak widać z chamem trzeba po chamsku, bo inaczej takiemu kołkowi do łba nic nie dojdzie.
Dobrało się dwóch geniuszy xyz i yarecky, co wypełzli ze swoich nor po wzrostach. Jeden to totalny błazen, z którym nie warto w ogóle gadać, a drugi po prostu nie kuma prostej zależności, ze dzięki kółkom sprzed kilku miesięcy mam dwa razy więcej akcji niż na początku czyli połową mogę sobie grać bo to dodatek do wartości podstawowej. Jakbym nie robił kółek to bym ich nie miał, proste jak drut, ale do niego nie dociera, widocznie gdzieś synapsy nie stykają do końca i uważa że liczy się tylko to, że sprzedałem ostatnio akcje (dodam że z minimalnym 40% zyskiem, czyli znowu na siebie ładnie zapracowały).
Jak się człowiek sobie coś wbije do łba i uważa się za guru na giełdzie to już mu nie przetłumaczysz, że są inne sposoby rozgrywania spółki. Logika idzie na bok i będzie się upierał że mogłeś zarobić więcej jakbyś cały czas czekał, chociaż cyferki mówią co innego. Arystoteles byłby z ciebie dumny, bo byś mu pokazał nową matematykę i logikę w Twoim wykonaniu.
Już sam fakt, ze wspiera Ciebie taki geniusz jak xyz daje sporo do myślenia co do twoich argumentów i merytoryki:)
Dobra było zabawnie, ale zrobiło się nieprzyjemnie, bo jak widać niektórzy za serio traktują forum, tak więc bez odbioru. Grajcie sobie jak chcecie, jak dla mnie możecie czekać nawet do 1000 zł ze sprzedażą akcji. Wasza sprawa jak to rozegracie.