~Woluszewski

DZIĘKI PEWNEMU GOŚCIOWI JESTEŚCIE TU STRATNI PIENIĄDZE .JUŻ DAWNO WYSZŁEM ,ALE TEŻ STRACIŁEM {40 TYSI }. POMAGAŁ NAM BARDZO WE SPADKU GOŚĆ ,KTÓRY SIEDZI NA GALVO I MERA CAŁY CZAS. TAM MOŻECIE SIĘ MU ODWDZIĘCZAĆ ZA TO CO ROBIŁ I ROBI NA FORUM 4 MASSA ,A ZWŁASZCZA NA GRUPACH NA FEJSBUKU, BO TAM TEŻ SWEGO CZASU BYŁ BARDZO AKTYWNY .WIĘC WARTO SIE MU ODWDZIĘCZYĆ A Z 4MASSA WYJŚĆ I ZAPOMNIEĆ O KANTKONEKT Kojarzycie-fundamentalista Remigiusz W. -który już na fejsbuku od dłuższego czasu źle pisał o 4 masie i to praktycznie od roku.Tak się uwzioł na spółkę i na nas abyśmy potracili. Poświęciłem trochę czasu ,by skopiować niektóre z jego wpisów o 4mass ,które publikował w ciągu roku 1)Nie warto chyba, że znowu chcecie odkupić akcje od zarządu kupione po 10 gr. 2)Tu masz rację jak spada na 20 gr robi się resplit razy 10 i mamy 2 zł i znowu możemy spadać :) 3)Czuje że będzie potrzeba niedługo nowej emisji .... W tym roku mieli wpływy z emisji 11.8 mln zł spłacili swoich którzy już uciekli ze statku 3.8 mln zł i na koniec pierwszego kwartału było 9.7 mln zł teraz zostało już tylko 3.7 mln zł .... 4) sporo akcji mają po 10 gr z ostatniej emisji więc sprzedając po 35 gr mają ciągle bardzo duży zysk 5)Na 4mass blisko 7 mln akcji dostały osoby praktycznie za darmo więc sprzedając nawet za 20 gr ma się 100% zysku :) 6) mało kto wie, że można było kupić sobie akcję po 10 gr dzięki temu, że na giełdę weszło tyłu nowych osób którzy dopiero się uczą :) Zarząd i starzy wyjadacze to wykorzystują :) 7) przecież tam zaraz będzie 223 mln akcji, po tym co zrobili główni akcjonariusze, czytaj sprzedali wszystkie akcje i za chwilę dzięki warantom dostali je praktycznie za darmo by dostać kolejne tyle samo z emisji po 10 gr.  spółkę powinno się omijać szerokim łukiem nawet jakby mieli budować hotele na Marsie Ktoś mu nawet odpisał Remigiusz Woluszewski -Zauważyłem ,że udzielasz się na wszystkich wątkach 4mass na wszystkich grupach .Masz jakiś w tym interes ,że tyle czasu poświęcasz na pisanie na wszystkich grupac o 10 groszach ?.O tym że średnią ludzie mają 1-2 zł to już nie napiszesz,nawet z tymi akcjami po 10 gr . Powtarzam ,że dalej siedzi na galvo i mera tam też można ciekawe spostrzeżenia pisać .Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.