~ted

Kolejny raz manipulancie o nicku MB zadaję ci pytanie: w którym miejscu w tym wątku NAGANIAM na kupno akcji spółki Synthaverse? Czy twój małpi móżdżek 'magistra ekonomii' nie stać na odpowiedź na tak proste pytanie?? Niech wszyscy zobaczą w jak bezczelny sposób manipulujesz faktami wprowadzając w błąd niedoświadczonych inwestorów swoimi kłamliwymi, wręcz obraźliwymi wpisami co ewidentnie wskazuje na twój niski poziom 'inteligencie' inaczej. Cały czas czekam na odpowiedź, a ty ciągle unikasz odpowiedzi i wklejasz swoje bezpodstawne kłamliwe wypociny. Kto jest zdesperowany?!? Do mnie to było?? O jakich ty jednostkach i głupotach piszesz, ocknij się desperacie, bo już nie wiesz co masz pisać poza kłamstwami i oszczerstwami. U mnie zmieniła się narracja?!? Od początku w moich powyższych wpisach zaznaczam, że z mojej strony jest to inwestycja Longterm czyli jak sama nazwa wskazuje jest to inwestycja na lata, więc do czego i kogo piejesz spadziowy płatny trollu.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.