Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiesz mają technologie. Kapitał wszedł i to nie byle jaki. Wiesz z ciekawości zobaczyłem i jest warta domena arena.pl bo trzeba było przed zakupem skontrolować. Zdziwiłem się ze aż 4 mln. Można to sprawdzić bo zakładałem temat. Nie ma co ulegać impulsom. Wiadomo jest Kasprzyk to wiemy. Ale jest też udział tej koreańskiej firmy. Nie może zakładać odrazu ze nic z tego nie będzie. Stacje ładowania są , wodór jest. Inwestor globalny jest. Wiesz czasem warto mieć nad sobą kontrole globalnego gracza i wchodzic z nim w biznes. Pewności nie ma ale.. produkty są w który spółka ma udział technologiczny. To naprawdę jest wiele.