Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
> ależ ty nie jesteś w stanie wyjść poza erystykę, "zapytałeś", sam wciskając kit na temat własnych "wyjaśnień", nawet sam wyskoczyłeś z tytułem "a ty...", "zapytałeś" byle przykryć wcześniejsze własne uniki, ot, taniutki chwyt, udałby się w rozmowie na żywo, tu jest tekst do którego można wrócić...nie "masz pisać" co "ta spółka robi" bo nie o to pytam, NIE pytam o współczesność i doskonale o tym wiesz, pytam, na jakiej zasadzie stan współczesny w spółce wcale nie przemysłowej (bez "wdrozeń" z ktorymi tu wskoczyłeś, oczywiście bez podawania branży, jakby wszędzie wyglądało to tak samo(kolejny chwyt erystyczny)), za to z kasą ekstrapolujesz na czasy odległe o 43(jak podajesz) miesiące? przy okazji, znowu coś ci stanęło na przeszkodzie w zacytowaniu wpisu na który niby odpowiadasz, że o zmienianiu tytułu , który się pokazuje na głównej stronie nie wspomnę, "uczciwy" dyskutancie
Rozumiem, nie znasz społki w podobnej sytuacji.
Wystarczyło napisać: znam - i wymienić
lub nie znam - i podumać
tak z ciekawostek - sektor drogowy ma masę wdrożeń - choćby to co robi Wimed /Vimed?/.
W zakresie konstrukcji znakowych. Co doprowadziło do spadku skutków wypadków poza terenami miejskimi. Taki pierwszy banał.
Inny banał - eksperymenty nawierzchniowe - co nawet widac w Polsce z informacjami o nawierzchni czy oznakowaniu eksperymentalnym.
A4 jadę pewnie co 2 lata na tym odcinku, ale ostatnio jak jechałem, to nie widziałem ani jednego ani drugiego.
Choć pierwszą nową eksperymentalną modułową stację Orlenu widziałem przy wyjeżdzie z Krakowa na A4 /albo po drugiej stronie czyli koło "Katowic"/. Choć to raczej był dorobek Orlenu a nie Stalexportu/
masakrę musieli mieć z tobą w szkole...... ile jest 7*4 . i tu opowiadasz o Alcybiadesie i sposobach na niego.
Jak dla ciebie 43 miesiące to czasy odległe - wyciągam wniosek, że nawet przez sieczkę projektów okupanta brukselskiego nie przeszedłeś. Toś rarytas