Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie mam sprawdzonego info, tylko szukam potwierdzenia. Mój znajomy twierdzi, że na koniec przyszłego tygodnia, albo max w tygodniu po 15 sierpnia będzie ESPI. Zasadniczo gość ma zwykle dobre info, ale sam jestem sceptykiem. Może się tez okazać że info nie będzie należało to "rewolucyjnych". Ja myślę ze tu trzeba czekać do raportu za III kwartał. Na tę chwilę pojedyncze osoby sprzedają i pojedyncze kupują. Większość po prostu czeka, a spadki na obrotach 15k akcji to jest to odrobienia bardzo szybko jeśli popyt dzięki dobrej informacji wzrośnie. Forum tu też generalnie zamilkło. Wszyscy wiedzą, że wycena spółki jest wyższa, ale wydaje się że już nikt do tego nie przywiązuje uwagi i liczy się info o kierunku "zagospodarowania" kasy z ugody. A - jeśli ktoś zamierza tylko wymądrzać się a nic nie wie w temacie to choć raz się zlitujcie i nie spamujcie.