Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Eryk komu Ty piszesz o perspektywach? Mi? Przecież pisałem że przed 150 nie wykonuje żadnych ruchów. Dlaczego? Bo znam perspektywy. Pisałem też jakie warunki muszą być spełnione żeby przeskoczyc ten opór. To tacy jak Ty, za 3 tygodnie będziecie, po sprzedaży akcji pluć na forum licząc że odkupicie taniej. Dla mnie może już startować w kierunku 100 ale tak nie będzie. Teraz konsolidacja. A info petarda to dopiero za kilka miesięcy będzie. I wtedy sypnie kontraktami