~Free

No generalnie wczoraj przyznał się, ze miał całe 1,5 tys. akcji. Ale tam ilość nie jest taka istotna. Mnie bawi, że wyśmiewał się ze mnie jak mówiłem o kręceniu kółek i się pytał jakim pakietem to robię, bo dla niego "minimum to 400 tys.":D

Pomijam litościwym milczeniem jego gadki o tym "ile to tracę na giełdzie" na takich zagrywkach, bo gość nie rozumiał, ze sprzedaż akcji kupionych po 11 zł za 16 zł daje prawie 50% przychodu:) A jego tezy o tym jak kręcenie kółek nie ma sensu bo "płacisz prowizje mafii bankowej" i lepiej trzymać aż nie wzrośnie o 400%, to juz w ogóle mnie rozwaliły.

Dobra dość już o tej żałosnej postaci giełdowego Arlekina. Mnie najbardziej śmieszy to, że tyle tutaj pisał jakby miał realny wpływ na akcje i gadał o nietrzymaniu ciśnienia przez ludzi, a sam puścił akcje na pierwszym oporze.

Swoja drogą nie zdziwię się jak zostanie na tym przysłowiowym "peronie" bo widzę, ze ktoś jednak zbiera te akcje w okolicach 17 zł. Byłoby śmiesznie jakby został odcięty po tym całym megalomańskim popisie.

Jakbym się kierował emocjami to może i sam zbierałbym na tym poziomie żeby tylko nie pozwolić spaść kursowi, ale jednak nie będę wkładał w jedną spółkę 50% portfela żeby zrobić jakiemuś formowemu śmieszkowi-kolarzowi na złość.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.