Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dwaj duzi akcjonariusze puścili akcje po 155 pln--- za sumę ok 30 mln pln --- to jest Dakt a nie domysly---społka do końca marca miała ponad 330 mln pln na swoim koncie to też jest Fakt a nie domysły --- Resztę już napisałem że mieli Rządzący spółką mieli kilka opcji żeby po taniości nie zasilać zewnetrzych akcjonariuszy w Akcje ---a jednak to zrobili i to też jest Fakt--- I ciężko logicznie to wytłumaczyć dlaczego Puszczali akcje po 155 pln wyceniając spółkę na Mniej niż Była ona wyceniana kilka lat temu gdzie szukając finansowania a spolka nie miala ani przychodow ani zyskow ---zrobili emisję akcji po 160 pln --- P.S To co miałem napisać i podzielić się swoimi zastrzeżeniami do tej sytuacji Już napisałem Więcej w tym temacie już nie będę pisał każdy ma swój rozum i każdy sam sobie powinien interpretować to z czym mamy do czynienia również na kursie spółki