~porownanie

Zawsze pytasz o to dlaczego…jakie to ma znaczenie? Kazdy jest tu z jakiegos powodu. Ja nigdy nie pytałem i twoj. Powiem ci szczerze…ciebie mi nie szkoda bo nie przyjmujesz zadnych argumentow i to twoja sprawa rob co chcesz. Ja bylem na tej spolce od dawna i ja znam duzoooo lepiej niz ty i widze co sie dzieje a ty nie masz zielonego pojecia. Mam gdzies ile masz akcji czy je sprzedasz teraz czy nigdy czy zarobisz czy nie, nie obchodzi mnie to, natomiast nie dyskredytuj kazdego wpisu ktory mowi o spadkach bo zwyczajnie nie masz racji. Sfinks bedzie spadał i juz nigdy nie zobaczysz poziomow powyzej 1zl i tego mozesz byc pewien. Zjazd sie rozpoczął i chocbys dwoił sie i troił juz tego nie zatrzymasz. Zreszta prawda jest taka ze to co piszesz ty tutaj i to co pisze ja nie ma zadnego znaczenia jak wyceniana jest ta spolka. Takze jesli dalej obwiniasz „trolli” z tego forum za spadki ktorych jestesmy swiadkami to po raz kolejny utwierdza mnie w przekonaniu ze jestes zielony i totalnie nie masz pojecia co robisz. A wracajac do meritum bo jak zwykle nie piszesz na temat. Pamietasz te lata? Ptzypomina ci to cos? Patrzyles na wykres?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.