~skwarek420

10-20% stop los i nie ma wielkiego bólu, ale strata powyżej 50%, to kurs musi wzrosnąć o ponad 100% ażeby odzyskać włożony kapitał! Przy stracie 70% kurs musi wzrosnąć o 333% ażeby odzyskać kapitał! Przy stracie 90% kurs musi wzrosnąć o dziesięciokrotnie! Szanowni Państwo, ja też się tutaj przejechałem bo kupowałem za około 13zł i sprzedałem z prawie 20% straty, liczyłem na spekulacyjne podbicie w okolice 50zł może nawet 100zł i się przeliczyłem, ale gdy sprawy przybrały zły obrót to sprzedałem bez samooszukiwania. Po przeanalizowaniu Vivid games postanowiłem dać im szansę. Warto odrobić zadanie domowe i zrobić research. Kurs jest w boczniaku, ale w nadchodzących miesiącach i latach może być ciekawie. Dla tych co mają tutaj >50% to nie wiem co radzić, chociaż wydaje mi się że prędzej Vivid pójdzie kilkaset procent do góry niż ten patetyczny gniot longterma. Szkoda tych co tutaj weszli w Ltgames większym kapitałem i zostali na haku. Potraktujcie to jako nauczkę na przyszłość. Inwestowanie w krętaczy nie procentuje.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.