Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Obserwuję twoje wpisy ( i tylko twoje ) bo mam straszną polewkę, chyba nie myslisz że jestem tu po to żeby kupować tego bankruta z tragicznymi wynikami i to raczej ty masz przekonanie że ktoś się kieruje wpisami na forum żeby inwestować, skoro tworzysz dziesiątki postów o tym jaka to cudowna spółka, o tym że zaraz odpaly, rakiety i takie tam typowe posty naganiacza który wisi na haku, no cóż hak zakłócił ci zdolność racjonalnego myślenia , uwiera i nerwy puszczają, szczególnie jak się sprzedaje ze stratą, tak jak ty. I jeszcze skarbie mnie chcesz uczyć inwestowania? Wszystko książkowo jest tak jak pisałem, kiszonka w okolicy 13zł i powolne opadanie pod własnym ciężarem, przecież to nie ja zawisłem na haku i sprzedałem ze stratą więc daruj sobie pouczanie mnie, ale cieszę się że są takie osoby jak ty, ktoś przecież musi tracić żebym ja mógł zarabiać, buziaczki i pozdrawiam paaaa słoneczko