Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
xyz - wybacz szczerość ale wymądrzasz się, a jednak nie reprezentujesz ze sobą żadnej wiedzy merytorycznej co widzę m.in. po wypisywaniu tych bzdur o prowizjach i goleniu. Tak jakby kurs zawsze szedł pionowo o 400%:)
Swoją próbkę umiejętności inwestycyjnych dałeś mi już przy ostatniej podbitce na 18-19 zł, gdzie podniecałeś się jakby kurs już miał tylko rosnąć a było jeszcze sporo do premiery i było wiadomo że zleci w dół. No i zleciało poniżej 11 zł, czyli mogłeś zebrać ok. 60-70% akcji więcej niż jakbyś brał za te samą kwotę po 18-19 zl. Skoro tego nie rozumiesz to oznacza, że procent składany to dla Ciebie jakieś dziwne stworzenie i niepojęty stwór.
Pomijam już to, że spamujesz postami prowzrostowwymi, co zawsze jest dla mnie oznaką braku trzymania ciśnienia albo chęcią pozbycia się akcji. Obstawiam, ze jesteś jednym z tych co to wypisują o 400% a potem zrzucają po wzrostach 100% i znikają z forum bez pożegnania:) Naganiasz innych na akcje, żeby samemu sprzedać, wiec mi nie mydli oczu jakimiś zarobkami rzędu 100-400%, bo tacy ludzie siedzą spokojnie i nie wypisują co 5 minut nowych pochwalnych postów jak kurs urośnie te 20-30%.
Wybacz szczerość, ale te gadki o zarobkach rzędu 100-400% to właśnie gadanie początkującego, któremu kilka razy się poszczęściło i po prostu jeszcze nie nadział się boleśnie na jakieś giełdowe zwirowania.
P.S.
Nie ucz mnie grać na giełdzie, bo już wspominałem o tym, zę mam żelazny pakiet a częścią robię kółka. Jeżeli myślisz, że to co dzisiaj zrzuciłem to jest większość moich akcji to jesteś niepoważny. Mam ustalone poziomy wejścia i wyjścia pod kółka do 40 zł, a poza tym mam żelazny pakiet akcji. Tak generalnie gra większość doświadczonych inwestorów, bo wiedzą, ze zysk to wielka niewiadoma a lepiej zawsze zjeść pół ciastka niż zostać z niczym i obejść się smakiem.
P.P.S
Z szacunku do swoich czytelników naucz się wreszcie stosować odpowiednią formę wypowiedzi tzn. akapity. Jeżeli Cię na to nie stać, to nie będę czytał więcej tego co wypisujesz bo jednak razi mnie to po oczach.