Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak, podrzuć proszę post.
Nie znajdziesz go jednak, bo NIGYD czegoś takiego nie napisałem, że tutaj będzie petarda.
Napisałem natomiast dziesiątki razy, że tutaj będzie się dalej kisić na tych poziomach, dopóki nie będzie uregulowana kwestia formalna (na razie brak, może walne 28 lipca to wyjaśni), nie będzie inwestora (już się pojawił) i nie będzie komercjalizacji na dużą skalę (na razie brak).
Jak będzie trzeba to napiszę to 100 razy, skoro kilkadziesiąt razy do Ciebie nie dociera.
Tak - pisałem, że podobnie jak Mistrzowski spodziewam się, że tutaj będzie 50 zł. I jak wyżej - jak zostaną spełnione powyższe warunki. Nie wiem czy to zajmie jeszcze 1 rok czy 5 lat.
I tak - dalej uważam, że TY - Amazonka, Bananowy (pytanie czy to nie ty), AW, należycie do opłaconej grupy przez którąś ze zwalczających się tutaj stron - ludzie od Olgi lub ludzie od Januarego lub ludzie od Zielińskiego.
Tu już nikt nie wie, kto zwalcza kogo i kogo chce wyrolować.
NIKT normalny nie mając akcji nie pisze obrzydzających spółkę postów spadkowych przez bite 2 LATA!!!!
Może to robić tylko ktoś opłacony.
DC - uważam, że nie należy do Waszej bandy. On wie, że tutaj prędzej czy później będzie można zarobić i chce kupić w odpowiednim momencie.
Ja akcje mam - o czym setki razy pisałem. I setki razy pisałem, że jestem na stracie. I wierzę, że kiedyś zarobię.
A w międzyczasie zarabiam na innych spółkach.