Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
łohoho, na solar nie zaglądałem wieki całe a tu proszę jakieś wezwania, jakieś wspólne ruchy.
Na innym koncie maklerskim, z którego nie korzystam kilka lat miałem coś 10-20 kilo akcji Solar i jeszcze jakieś 2-3 podobnie zapomnianych spółek. Musze pójść do banku i jakiś reset hasła (przy okazji wymiane dowodu) zrobić bo nie mam nawet jak się zalogować. Nie korzystam z tego konta. Tyle to trzymam, że mogę jeszcze dłużej. Za 50zł jak Wy będziecie chcieli oddać to też puszczę, ale niżej to no way. Potrzymam choćby do śmierci dla zasady.