Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2023-07-17 o godz. 09:20 ~Majka napisał(a):
> Dnia 2023-07-16 o godz. 21:07 ~qubiq napisał(a):
> > Ja strzelam, że mogą przejąć firmę 4F
> > To jest oczywiście czysta spekulacja. Jednak jak na Polskę to jest rozpoznawalna marka i duża
> >
> > CCC to kolos. Mały i duży się ubierał w tych sklepach ...
>
> Jest taka opcja też Marka 4F bardzo rozpoznawalna to byłby strzal w 10 !
No to ja powiem wam coś :) chodza słuchy takie że marka 4F właściciel chce sprzedać firmę gdyby Monnari to przejęła to byłby to strzał w kosmos ! Jest to Firma która bazuje na sprzedaży Internetowej w największym stopniu więc sprzedaż Monnari przez sięc byłaby w końcu mega więc jeżeli to by się potwierdziło to byłaby mega rakieta tutaj .Marka 4F jest bardzo znana a więc przejęcie tej firmy byłoby strzałem w 10 !! dwa wrzucenie towaru dodatkowo w salony Monnari a maja przeróżny asortyment sprzedaż by wzrosła kilku niesamowicie .A oszczędności byłyby bardzo duże ....zyski firmy by skoczyły skokowo !! kurs akcji byłby powyżej 50 zł lekko wtedy .Byłby to dużo lepszy Deal niż z CCC bo ono jest mega zadłużone !