Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mało w sieci o panu C, nie wiem dlaczego ale mam dziwne przeczucia do tej osoby, obym się mylił. Ogólnie dość mocno daje mi do myślenia dlaczego panowie J oraz R pozwolili mu na objęcie akcji serii Y, po czym C stał się większościowym udziałowcem. Za rok okaże się, że będzie nr1. Dlaczego oni na to poszli, przecież spółka zarabia, idzie do przodu nie potrzebny był im dodatkowy kapitał a co za tym idzie główny udziałowiec ...