~ZdzichuPetara

Forum się wycisza. Już nawet krzyczeć się nie chce wielu naganiaczom na wzrosty i spatki. Wolumen obrotu tez gaśnie. Zabawne jest to, że tu i ówdzie ktoś próbuje zrzucać na jakiegoś tam Bajkopisarza, że w maliny ich wpuścił. No po prostu jak w reżimówce u Jaworowiczowej "Panie my nie wiedzieli, nie czytali, kazali podpisać to podpisalimy". Jak ktoś przyszedł na giełdę i słucha anonimów to teraz bardzo dobrze, że płacze - na forum wpada się co najwyżej popatrzeć na co ktoś nagania we własnym interesie. Moi mili wszyscy wiemy, że spółka jest niedowartościowana (naganiacze na wzrosty w tym momencie biją brawo), ale póki co nie ma co dźwignąć kursu i zapowiada się stagnacja (tu powoli zaczynają bić brawo naganiacze na spadki) i dalszy odpływ niecierpliwych (bo dla nich lepiej sprzedać ze stratą i w tym czasie zarobić gdzie indziej). Ja mam tu zamrożone 50k waluty zawieszone na 4,90. Są to raczej groszowe ilości jak na giełdę i nie są to pieniądze potrzebne mi w tej chwili na chleb więc mogą leżeć - wróżę z fusów ze przynajmniej do jesieni. Jak się pojawi raport za 3 kwartał (tak, tak sumka specjalnie zaksięgowana została w 3 kwartale) to znowu pare osób się podnieci, że teraz to już urośnie... może urośnie, a może jeszcze stagnacja potrwa. Na Madzi się nikt nie spieszy. Moje wróżenie z fusów zakłada, że spadniemy do 3,5 (nawet jeśli to będzie na chwile) i poźniej będzie długi dryf pomiędzy 3,5 a 4,00 (kolaże się ucieszą... choć niekoniecznie bo wolumen spadnie do 10k dziennie). Komu się będzie chciało czekać i będzie miał za co to dokupi od tych którzy są niecierpliwi. Oczywiście jestem kolejnym anonimem z internetu jak wszyscy tu którzy czytają lub swoje "mundrości" we własnym interesie uzewnętrzniają. Jak będzie to czas pokaże ;)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.