~piobor

Snalib ja tu odpisze bo nie jestem zalogowany. Rośnie bo tak wychodzi z AT. Z długiego terminu spojrzenie Dla mnie mamy mniej wiecej A-1350 B-1950, C-1650 korekta 50%fibo, D-2250- tu wyrownamy AB. Dane z głowy, ale mniej więcej tak to wygląda. Teraz pytanie czy gramy proste ABCD i koniec? Czy może Elliota? Raczej nie Elliot. Teraz idziemy na 2240 i stąd też wzrosty bo muszą tam dojść w lipcu, a zostało 2 tyg. Z ciekawostki to ABCD długoterminowe, powinno zakończyć średnioterminowe ABCD-przypadek? 2240 pokrywa się z długiego spojrzenia i krótszego. Jeśli skorygują obecny impuls o 50% to mamy korektę do 2050-2060. I znów impuls na szczyty. Dodatkowo, DAX koryguje sapinka ruch w dół teraz ma. Zobaczymy czy tak będzie ale po tym wszystkim powinna być korekta ABCD z zasięgiem B 1650 (obecne C) oraz C 1950 obecne B oraz D 1350 obecne A. I tu mogą oczywiście przeciągnąć. Mamy wtedy podwójny i możemy przystąpić do długoterminowych wzrostów. Mamy wszystko wyrównane AB i CD. Tylko czy rynek jest aż tak dokładny? Czasami bywa, aż to jest mocno niepokojące.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.