Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dziekuje za przejazdzke, ciekawą dyskusje w tym wątku. Mam nadzieje ze kilka osób jest zadowolonych z rezultatu tego o czym pisałem 3 miesiące temu. Moje kolejne 2 wieksze inwestycje to: Sevenet: IT, ponad 100m zł przychodu, wchodzą w nowe segmenty a to przy bardzo sensownej wycenie (na dzis 18mln zł) Vindexus: mały Kruk, rodzina ogłosiła wezwanie po 6.85, czyli praktycznie po tyle ile jest gotówki na bilansie. Kurs ok 7.3zł widać ze wezwanie sie nie powiedzie i będą podnosić. Wartość księgowa: 23zł daje duzy potencjał. Zachęcam do własnej analizy.