Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Obrażał mnie tam ktoś wyżej , Mam w obserwowanych bo sama idea biznesu była super w sytuacji która wydażyla sie w 1.5 roku temu , Kiedyś kupiłem zarobiłem i sprzedałem , Sprzedaż była podyktowana lawinowo wzrastającym zadłużeniem przy spadkach cen prądu na giełdzie energetycznej o wzroście stop procentowych . Została mi nadal w obserwowanych, Mam jakaś inwestycje w OZE która trzymam i mnie nie zawiodła cały czas jest w trendzie wzrostowym i tyle. Co do samej spółki to po prostu przeinwestowała i tyle , Czekam na idealnie wartości ,