~były pracownik:)

Mic!

Na początku chcę pogratulować wytrwałości i doświadczenia, bo ja 10 lat w bankach pracować nie zamierzam, pragnę mieć normalne życie dlatego jeszcze trzy lata to max
Czytaj proszę dokładnie moje wypowiedzi bo z ich kontekstów bardzo łatwo wywnioskujesz dlaczego odszedłem- sprzedaż i plany nie są dla mnie przerażające, w banku w którym teraz pracuję walka jest o wiele większa, amerykański model zarządzania- sprowadzał się do tego że wszyscy mówili sobie po imieniu i nic więcej, bardzo dobra współpraca z biurem głównym we Wrocławiu- pracowałem w oddziale w dużym mieście w centrum miasta, obdrapane ściany, w środku wypaczona podłoga brudne ściany, od 6 miesięcy co miesiąc obiecywali remont, zresztą obiecywać potrafili najlepiej, umowa na czas nieokreślony nie jest już w tych czasach osiągnięciem pracownika, a 1700 brutto podstawy dla doradcy to jest w AIG fenomenalne osiągnięcie, absolutną bzdurą jest premia w wysokości 1700, bo taka jest nieosiągalna 1500 zł to absolutny max jak masz bardzo dobry miesiąc i sam albo we dwójkę w 4 stanowiskowym oddziale siedzisz na produkcji, teraz pracuje w dużym zachodnioeuropejskim banku o wiele wyższej kulturze korporacyjnej i ludzi z AIG żałuję bo mieliśmy bardzo fajną ekipę i gdyby te "niedociągnięcia" został bym, za doświadczenie AIG bardzo szanuje i dziękuje
PS Ludzi zabieram ze sobą, powoli, ale zabieram
Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.