~Inwestor

EBI to venture d, bardzo atrakcyjna forma finansowania na takim etapie, kiedy jest wiara po obu stronach ze za 2-3 lata bedzie duzy dil…jak w Scope czy Ryvu…jak SDS to dostanie i podpisze to wchodzi do ligi mistrzow, bo takie finansowanie mieli/maja tylko Scope, Ryvu i Mabion…to kredyt, tak, ale 1)pokazcie mi kto takiej spolce pozyczy 45mln zl… 2) ile byloby paranoi i trolowania jakby zrobili emisje na 45mln zl…3) ebi ich przetrzepie albo juz przetrzepalo tak jak malo kto, a jesli wynik jest pozytywny to dla nas to oznacza tyle, ze jest zaje-dobrze, ze tech i science sie zgadza, ze SDS wie jak sie takie procesy robi i ma mocny zespol z taka wiedza….venture d kosztuje, tak wiem, trzeba go kiedys oddac z odsetkami, Scope chyba wzial w sumie €7mln a oddal cos ok €11mln….szczerze, jesli te €4mln kosztu w kilka lat ma pomoc zarobic $170mln jak w Scope to smiesznie tanio…jakby walneli emisje na te 45mln zl to kurs polecialby z 20-30% a to realnie kosztowaloby z 50-60mln zl w wycenie…zastanawia mnie tylko jaki maja na to pomysl jak dostana bo tu wtedy mowimy chyba o budowie chyba zupelnie innego i wiekszego SDSu…jak podpisza to pewnie zrobia jakis webinar i wyjasnia…chyba ze ten Dzien Inwestora co zbieraja ankiety ma jakis zwiazek…moze to wlasnie wtedy?? :-)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.