Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
przecież tak jest od 4lat, już wystrzał, aby do raportu na jesieni też mowiliście aby do Lutego (czy tam marca, już nie pamiętam) bo 1,5zł będzie gwarantowane, już za chwileczke za momencik, jeszcze regulacja spłat długu, czekamy na info o wekslach, i znowu do wyników (które okazały się złe) ehhh kto wie na co teraz czekamy? Na sprzedaż salonu na Waszyngtona? Na kursie jestem w plecy ok trudno ale na inflacji niestety też, jakoś nie wyobrażam się bujać z tym dalej z dwa lata, tym bardziej że po nowym roku inflacja zapewne znowu skoczy. Jedyny plus to drożejące nieruchomości spółki. Niestety cierpliwość mi się skończyła wywalam na każdej podbitce i szczerze mówiąc też nie jest łatwo sprzedać bo "uwalacz" nie łyka wszystkiego. Szkoda że nie zainwestowałem w coś zagranicznego dywidendowego. Nauczyłem się że GPW jednak trzeba omijac. A szkoda.