Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Oto miłosierny samarytanin i wujek dobra rada bezinteresownie ratujący innych na forum Bankiera przed nietrafionymi inwestycjami. Przekonałeś mnie, od dziś chcę być taki jak ty... buehehehe. A tak na poważnie w swoich wpisach pomawiasz innych w tym zarząd spółki i głównego akcjonariusza, rozsiewasz nieprawdziwe informacje na temat spółki tej jak również Ongeno, a to podchodzi już pod paragraf. Plujesz jadem na wszystkich którzy mają odmienne zdanie od twojego. Jak dla mnie to albo jesteś trollem, albo masz poważne problemy natury emocjonalnej. Nikt tu nikogo nie namawia do zakupu akcji, natomiast jest jedna osoba występująca pod wieloma nickami (ty), która swoimi wpisami próbuje wystraszyć tych co może by chcieli kupić, tudzież tych co już akcje mają, nakłonić do ich zbycia, wieszcząc nieustannie negatywne scenariusze na przyszłość. Zarabiaj miliony gdzie indziej, ale jak nie masz nic merytorycznie do powiedzenia tutaj, to może się poprostu nie udzielaj, bo tylko hate od ciebie płynie. Powodzenia gdziekolwiek byś nie inwestował.