~Bit

Dnia 2023-06-22 o godz. 20:56 ~Mam napisał(a):
> Ja brqlem dzis i jutro też jak sie wystawia. Poprzednio przed odjazdem dosc długo okrągły milionik akcji ale teraz nie wiem czy uda minsie na razie 600k ale jak pójdzie w górę to nie biorę. Ważne ze juz cos mam.
> > Najgorsze te dzióbanie, nie można wystawić odrazu pakietu na K bo nie nasypia. Transakcji tyle co tu to na żadnej innej nie mam.
> > Liczę że jeszce ktoś wyskoczy,pozdro

To jest nas dwóch tyle że ja chce do 500k dobić. Zobaczę potem jak sytuacja się rozwinie,może wezmę więcej.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.