Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A dokładniej mówiąc jego brak.
O co mi chodzi? Jestem akcjonariuszem od 4 lat, zgarnąłem jakieś dywidendy, pojechałem za nie na wakacje, jestem 200% do przodu na walore... Nie chodzi o to żeby się chwalić, tylko pokazać że nie jestem tu świeżo nagonionym.
Na codzień pracuję na etacie, na giełdzie inwestuję dodatkowe środki. Zarobiłem na kilku spółkach, na kilku straciłem ( ogólnie kapitał udało się pomnożyć). Wśród znajomych, kolegów z pracy mam kilka osób które inwestują na giełdzie. Jedni mają kilka tysięcy, inni kilkaset w środkach na GPW (wg swoich przekonań i możliości). Jedni stracili, inni kupili za to nowe samochody. Wiecie co? Oni znają Synektik tylko i wyłącznie dlatego, żę ja go posiadam i co nie co im o nim powiedziałem. NIKT nie znał go do tej pory, a przecież.... W mediach wszelkiego rodzaju o Da Vinci było bardzo dużo.TVP, TVN, radio, internet. Ba, jeden z inwestorów miał bardzo bliską osobę z rodziny która była nim operowana a mimo te nie pokojarzył faktów, kto jest dystrybutorem.
Pamiętacie to ?
https://stooq.pl/mol/?id=31872&search=synektik
Wyczułem moment, że Pan Mierzwa wszedł do obsady STOOQa i napisałem do niego z prośbą o analizę. Wtedy SNT kosztował niespełna 50zł i był i tak po dobrym wzroście i wybiciu górą z kanału. Poczytajcie co napisał...
Nawet na Bankierze jesteśmy daleko w tyle jeśli chodzi o rozgłos.
Dziś mamy kolejny zamek na SNT na ATH. A dalej nic nie słychać w gawiedzi i szerokiej publiczności o Synektiku. Pojawiają się wpisy z porównaniami o innych spółkach, analizy finansowe, fundamentalne.
Wydaje mi się, że jesteśmy jeszcze przed solidnymi wzrostami ponieważ "ulica" jeszcze niewiele wie o tej spółce. Zobaczcie co się stało z ElektrowniąBędzin w czerwcu, 700% a konkretów brak. Mercator, brak słów.
Pytacie gdzie widzę kurs ? Nie wiem, ale jak ta maszyna ruszy to i 300zł ( może nawet bez podstawnie) zobaczymy tu bardzo szybko, a może i się mylę... Póki co to wg mnie wiedzą o niej starzy akcjonariusze oraz otoczenie powiązane bezpośrednio z firmą.
Dajcie znać co o tej spółce słyszcie w swoim otoczeniu i czy w ogóle coś słychać.