~były pracownik

Pracowałem w tym banku przez 8 lat . Wiele zawdzięczam ludziom z którymi pracowałem. Darzę INVEST sentymentem. Ludzie byli naprawdę ok. Niestety z perspektywy czasu uważam, że kilka ostatnich lat to była nipotrzebna strata czasu i pieniędzy . Przykład:
Odchodząc do innego banku miałem w Invest Banku podobno niemałą pensję 1800brutto (4 lata temu) . W tym nowym Banku w którym pracuję do dziś podczas rozmowy kwalifikacyjnej opowiedzieli , że tak mało nie mogą płacić!!! . Najniższe ich widełki były 1,5 raza wyższe . Obecnie zarabiam 4 razy więcej niż te 1800brutto . Z tego co słyszałem ci co pozostali nie mieli zbyt dużych podwyżek a premia to raczej obce słowo.
Jeśli ktoś nie ma pracy to warto spróbować , natomiast ja radzę złożyć ofertę do innych banków. Opiekunów Klienta potrzebuje conajmniej kilka banków z pierwszej 10 największych banków w kraju

Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.