Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Też mi się wydaje, że jeszcze nie wszystkie karty zostały odkryte. Ale czy gdyby było coś ponadto to Magna nie powinna już teraz i tym informować? Mi również skojarzyło się, że Magna poszła na jakieś ustępstwa względem Emitela za coś. I pytanie za co? Może Emitel wejdzie na giełdę a Magna dostanie pakiet akcji startowych? Nie chce mi się wierzyć, że na dwa dni przed wyrokiem Magna zrezygnowałaby z połowy wygranej. Do tego trzeba dodać, że przegrana przez Emitela sprawa nie wpłynęłaby pozytywnie na jego wizerunek. Mamy tutaj jeszcze wiele niewiadomych. Czekamy na Walne.