Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2023-06-16 o godz. 11:51 benitor napisał(a):
> Jakiś pomór wśród systemowców !!!
> Argemtarius i Klapa - jeden przez przeoczenie, drugi przez brak wiary (konsekwencji).
> Dołączę i ja :)
> W środę miałem jasny sygnał L od Dyrygenta. Nie uwierzyłem i wszedłem tylko na niecałą połowę zaprzęgu. Dzisiaj biadolę za 40 pkt (po uwzgl. 50% zaprzęgu, to ok. 20pkt). Właśnie pozbyłem się tego "niepełnego" L - obecnie BP.
> Chyba trzymiesięczny wzrost, zachwiał naszą wiarą w kontynuację.
> A było powiedziane "nie lękajcie się". Więcej wiary.
Cóż, nosił wilk razy kilka - ponieśli i wilka.
Przypomniałem sobie czasy z przed x-lat wstecz, jedno zawahanie a później drętwota.
W ostatnich sesjach grałem DT, ale pomoc niewielka - uderzenie mocne, nauka z niego - jak masz niezły system to nie pozwalaj sobie na wątpliwości. ALLELUJA i do przodu :)