Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2023-06-14 o godz. 14:55 ~asd napisał(a):
> Trzymam juz dwa lata bloobera i mysle tak patrzac na gpw ze to bardzo zla decyzja , juz wczesniej pisałem i z doświadczenia wiem , że jeśli kombinuja na akcjach to trzeba uciekac . Ale oczywiscie podstawy tutaj byly na wzrost , no i SH2 społka naprawde mogla być juz po 50 zeta , niestety pewne grupy ( nie bede sie domyslal jakie) postanowily zatrzymac kurs ( nie bede sie domyslal po co ) . Ogólnie żałuję że tu jestem , co prawda jestem na plusie ale co z tego mysle ze dwa lata za dlugo. Pozdrawiam. PS. żadne przejscie na gpw tutaj nic nie zmieni tylko ten co to trzyma wie po ile i kiedy bedzie na blooberze .
CZytam to co napisałeś i spojrzałem na nicka bo przez chwilę pomyślałem sobie, że to ja napisałem....mam dokładnie to samo z tą spółką . Inwestycja niedużej kwoty ale czuję ogromny niedosyt, 50 zł po tych wszystkich informacjach i nadymywaniu co chwilę władz społki powinno tu być juz dawno a jest co jest ...