zakar

W przeciwieństwie do Ciebie Artur ja nie udaję że coś więcej wiem kontrakt był mały na o ile dobrze pamiętam niecałe 80k euro. Nie udaję że wiem kiedy i czy będzie następne zamówienie. Nie sugeruję też nikomu że będzie to za 100 lat czy za 100 dni takie informacje że następny będzie za 168 lat tylko Ty potrafisz tu podawać. Ważne jest że przetarli szlak i zrobili zamówienia dla Josef Mayer Rail że Szwajcarii co będzie dalej zobaczymy.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.