~Tee

Widzisz jak lapiesz się na zagryeki, wymyslasz sobie grubasów a ja zwyczajnie jaja sobie robiłem. Co ty muslisz że wszyscy congraja na gieldzie mają kilkadziesiąt tysiakow. Wpadnij na inne spolki, zobacz jak chlopaki na fixach wystawiają zlecenia za kilkaset tysiakow7na fixie i tacy jak ty to wciągają. Mam kapitał duży i uważam się za leszcza. Jak zaczne sprzedawać to zauwazysz napewno i będziesz snuć teorie o hrubasach i tp. Z tego co pamiętam jak bralem jak leci ponizej 25gr ty od gniotów wyzywales spółkę bo się nie interesujesz tym co posiadasz a kupujacych wtedy wyśmiewałes. Takich było więcej do 30gr, ludzie z grupy podbierali ty wołałeś się śmiać. A teraz robią sobie zabawę na fixie a ty widzisz grubasów. Brak słów gosciu. Nie kompromituj się. Teraz już nie wyjess że gniot. Widzisz to co chcą żebyś widział a paraboli nie zauważyłeś bo po co.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.