~Pozbierany_nieobiekt

Śmieszą mnie Twoje komentarze. Po pierwsze: dlaczego tak usilnie porównujesz wishlist steam (jednego z wielu kanałów sprzedażowych) dwóch zupełnie innych gier, czyli ghostrunner 2- w pewien sposób sprawdzonego tytułu który opiera się na szybkiej siekance z Unholy - grą z gatunku dopiero raczkującego jakim jest horror. Po drugie: co wy wszyscy macie z argumentacja w stylu „co Hook wydał?” Skoro jest to świeży podmiot na rynku wydzielony z 505 games, który docelowo ma się specjalizować w niszy którą 505 games się nie zajmuje. Nie wiem czy to widzisz, ale na samym początku rozumowania popełniasz błąd. To co tu się wydarzy jest jedną wielka niewiadomą, nikogo ujadanie tego nie zmieni i jedynie osoby najbliżej zainteresowane działalnością spółki mogą mieć jakiekolwiek predykcje, wiedząc jak przebiegają rozmowy/spotkania/planowanie po stronie włoskiej. Pozdrawiam serdecznie, mam nadzieje że następne Twoje wpisy będą bronić się ze względu na jakakolwiek wartość merytoryczną. Życzę sukcesu na OML. P.S. Nic nie wiesz o perspektywach firmy skoro nawet o BF 2 nie wspomniałeś :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.