~dejw

Witam wszystkich akcjonariuszy. Od czasu gdy pisałem posta "MDG-Do przemyślenia" minęło niespełna 3 m-ce. Jednak w tym krótkim czasie zapewne jak wiecie, wiele się w spółce wydarzyło pozytywnego. MDG oddała piękny raport, w którym spółka wykazuje 1,5 mln zysku za IQ23 co jest wielkim sukcesem w porównaniu do roku poprzedniego, gdzie wykazana była olbrzymia strata. W spółce jak widać, wszystko idzie zgodnie z planem, który został przedstawiony akcjonariuszom w strategii rozwoju. Są mądrzy i kompetentni ludzie. Produkt się rozwija, jest Certyfikat Europejski i dopuszczenie na rynku Kanadyjskim, jest rozwój sprzedaży w USA, są nowe patenty, są nowe umowy, jest list intencyjny ... Jak ktoś uważa, że to mało dla spółki z takim potencjałem i w tak krótkim okresie czasu to ... chyba nie rozumie tego jak spółka się rozwija i jaki potencjał tworzy. Przypomnę tylko, że technologia AI jaką spółka posiada, jest technologią przyszłości i jest technologią rozwojową z możliwością wykorzystania w wielu kierunkach diagnozowania. A MDG jest tego doskonale świadomy i kieruje swój rozwój w tym kierunku. Obecna cena akcji moim zdaniem jest bardzo mocno niedowartościowana, nie przedstawia nawet wartości godziwej, a ja się pytam, gdzie wycena przyszłości, która się przed firmą otwiera...? Ja, przypomnę tylko, że jak Pan Brzoska miał zainwestować w MDG 40 mln to cena akcji powędrowała na ponad 30zł, a żeby to skonfrontować z dzisiejszą sytuacją przypomnę, że 40 mln MDG ma obecnie w swojej kasie. Uważam, że Medicalgorythmics to firma z olbrzymia przyszłością i czas najwyższy tą przyszłość odpowiednio wycenić. Do przemyślenia. Pozdrawiam akcjonariuszy

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.