Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Możesz być zachwycony jak zagrasz. Ja najpierw zagram a później napiszę co myślę, mam nadzieję że już w lipcu wejdzie na PS5. Wygląda nawet spoko patrząc na ten filmik na yt, jak dla mnie na plus jest to że jest zrobiona w latach 80/90 na polskim osiedlu, ja się na takim sam wychowałem. To pomysłowo zrobili trzeba im przyznać. Nie wiem czy to jest horror typowy, ale taki crippy klimacik trochę jest, muzyka podkręca.