~J-23

Dnia 2023-06-07 o godz. 12:41 cmpunk napisał(a):
>
> Tak jest, to są takie ynwestory, jak ty, z kapitałem wartości skrzynki wódki. :-).
> Policz sobie z kolei, ile potrzeba do wyciągnięcia kursu na 2 zeta, bo takie próby są na TKO.
> I co, policzyłeś już? :-).

wc****

Ja wolę policzyć, ile zarobiłem na np. SDG , 4Mass i na SferaNet dziś tylko 15%
trochę cię wprowadziłem w błąd , bo odradzałem w tamtym tygodniu kupno SFN po 3,8x , a 60 gr na akcji (SFN) jakieś 15% byś miał niezły zarobek* , na 2 skrzynki - kartony palikotówki, nie to co na snw ciągle w dół i RAZ na kwartał anemiczne podbitki na coraz niższych poziomach.

A co do krzynki gorzały , to zależy jaka to wódka i jaka krzynka ,... ja ostatnio byłem w hotelu EUROPEJSKIM i tam w holu stała na wystawie flaszka z czerwoną etykietą (nie pamiętam już nazwy Belweder?) , jak się później okazało w Menu za 'jedyne' 195 zet**

- - - - - - - - - - - - - -
( * ) tak jak pisałem PLAY kończy zakup 95% akcji
( ** ) w detalu , nie mówiąc o hurcie (za skrzynkę) na pewno taniej i ty NA PEWNO ! ! droższe piłeś

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.