Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
pisanie ESPI dla - to dla jaj wszyscy wiedzą.Ale sa konkrety- grajac twoją spólką mozna zarobić sporo kasy.Ale nie na tym to polega bo 0 = 0 .Ktoś zarobi to znaczy ze ktoś straci.
Kilka lat temu ..... prawo jazdy ... dziś ODZYSKAŁEM - wiesz pajacu o co mam pretensje ? Debiut Vabuna się zblizał , potrzebni inwestorzy ... za wszelką cene " koło ratunkowe " MOJ błąd bo ....
TWIERDZIŁES ze masz takich prawników ze mnie z tego wybronią - do du..py masz chyl jest od podpisywania umów których nawet jak czegoś nie widział
Czarnecki kolejny - podpisuje co mu dasz - dokumenty czy taki sam id..iota jak chyl.
Akcjonariusze to jest osobiste - ale pomijajac tych co graja razem z RK niech wpisza Alkor Trade Mizar Prof i zastanowią się co moze stać sie z ich kasą
odniesienie do art . Czy mozna sprzedac akcje których się nie ma
a jakby ktos chciał to "mam" umowę na kupno akcji poza rynkiem ,których ktoś nie miał a RK dał ESPI - kurs skoczył o 10- 30 %
potem sie okazało ze "przegiał " bo dał ESPI w okresie zamknietym
tyle na razie idę się cieszyć jazdą samochodem - nie jeździłem kilka lat - BALANTINNES