~Sowa

@LOGISTYKA... Ciezko jest powiedziec coś odkrywczego, bo juz wiele wiemy. Jezeli zalozymy ze 4 najwiekszych akcjonariuszy będzie trzymać akcje, to obecnej sytuacji gosp. jestem przekonany że akcje są warte min 50% wiecej. Korekty będą, bo w rok uroslo 4 razy, to nawet zdrowe, a co dalej? Papieru "w ruchu" jest max 500k to malo, opor jest na 40zl gdzie stopa dywideny to 16 % godnie. Potem przyjdzie polityka dywidendowa i wyniki za 1H. Jestem spokojny i brakuje mi tylko raportu analitycznego,. Moim zdaniem po odcięciu dywidendy spadnie o dywidende ale po tyg. dwóch wróci do ceny.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.