Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kosmito Hiello lub ha,ha ,doktorze,psychiatro itp którzy nagle dzisiaj znikli a pojawił się kosmita Uwaga jaki nasz problem założyć
e-maila i napisać do mnie a ja ci poślę telefon na który zadzwonisz z ukrytego nic nie zdradzisz żadnych danych i porozmawiamy ja w przeciwieństwie do ciebie nie mam nic do ukrycia i nie boję się kosmitów. A tak to wypisujesz że chcesz rozmawiać ale tak naprawdę boisz się rozmowy a telepatycznie to rozmawiają tylko kosmici.