Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
a ja ci mowie ze trzeba sie zdecydowac co chesz uzyskac.
cpolka dla cierpliwych - kupic dziszajrzec za rok
to spolka z malym flow - ciezkko jest sprzedac akcje przy chwilowej gorce. juz 500-100 akcji robi robote i sprzedaz sie zatyka.
nie ma juz powrotu do poziomu o ktorym mowisz - do momentu wyjasnienia kim jest i co zdziala nowy prezes nikt nie odda akcji ponizej 9.00pln
te chwilowe spadki to otrzasanie nerwowych inwestorow tak jak dzis - minus 3 do plus 3 procent - sprawdzanie oferty.
ja mam udzial UNI w portfelu na dzis okolo 60% i zamierzam dokupic przy spadkach na 9.