Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Niestety, moja przygoda z napmarkets potwierdza, że nie jest to spółka uczciwa, a ludzie tam pracujący i ich wiarygodność jest zerowa. Dziewięćdziesiąt tysięcy, na tyle namówili mnie by im przelać, zainwestować i z tej kwoty generować zyski. I te zyski były, ponad czterokrotnie kwota przewyższyła wkład, jednak co z tego, skoro i mnie nie chcieli przelać na powrót moich pieniędzy, ani żadnej innej kwoty. Owszem, dostałem raz przelew, już pod koniec, jako pomoc w opłaceniu tej płatności końcowej. Pierwotnie chcieli 9% podatku (nie wiem skąd akurat tyle), ale nie miałem takiej sumy, to co mi zostało miałem na życie, i naprawdę pozyskanie kolejnych 8 tyś $ było dla mnie nierealnie, wiec mi przelali 4 tyś$ a ja miałem drugie tyle dołożyć i im wysłać. Jednak co się okazało - I TU UWAŻAJCIE, BO ONI ROBIĄ TAKIE WAŁKI - pieniądze które dostałem, przyszły z pod warszawy, od Pani Marii, no i koniec końców jej zwróciłem ten przelew, bo ona była przekonana że wysyła środki do księgowego napmarkets. Prawie dałem się wciągnąć w coś tak grubego !!, ale udało się że nie. na koniec i to co teraz się dzieje, oddałem sprawę do mecenasek, dwie prowadzą moją sprawę i mają moje pełne pełnomocnictwo ,696718446 tu są dostępne, więc gdyby ktoś swoją przygodę zakończył tak jak ja i wielu innych przede mną, to można spokojnie skorzystać z namiaru, można porozmawiać, mają tam w biurze naprawdę dużą i wieloletnią wiedzę o tych z napmarkets i o tym co oni robią od długiego czasu !