Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Uwaga na Uwaga nowego trola typu Hiella,he,he nagle oni zamilkli a pojawił się nowy na forum. Na forum nie będę reklamował swojej firmy bo nie wolno a info podam każdemu kto do mnie napisze nie wiem czemu troll Henia taki nerwowy myślę że was się boi bo w jedności siła która może zmieść na walnym chwasta w APIS. Jak się nie zjednoczycie to kasę stracicie. A z raportu jasno wynika że majątek w środkach trwałych i zapasach to około 10.groszy na akcję nawet po odjęciu długów.