Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja tylko przestrzegam przyszłych chetnych merytorycznie przed zakupem prawie bankruta tak oceniaja ja specjalisci ekonomiczni wystawiajac rating D i zreszta wyniki to potwierdzaja na razie wyprodukowali miliony akcji po 1zl ,jak do tej pory z mojej obserwacji to sa same podbitki powyzej 2zl pozniej szybkie wyproznianie i tak w kolko kurs spolki jest w mocnym trendzie spadkowym,nie ma podstaw zeby na twałe to zmienić bo jak na razie nie maja sie czym pochwalic,jezeli juz zachecasz do kupienia tej spolki to pochwal sie merytorycznie tutaj