Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
CIEMNOGRÓD MAŁO POWIEDZIANE , ZLAZŁEM z HAKÓW Z TEGO SICIERWA PRZY 0,51 , SIEDZIAŁEM TU CHYBA Z DWA SEZONY , PRÓBOWAŁEM DOKUPYWAC UŚREDNIAĆ ALE NIE BYŁO CO KUPOWAĆ CO TO ZA WOLUMINY SPRZEDARZY 300 ALBO 500 SZT W PORYWACH , SPÓŁKA jest mało płynna co oznacza brak zainteresowania giełdy , Narazie jakoś się buja ale para zejdzie szybko i zostaną SPEKUŁA KOLARSTWO WYCZYNOWE i LESZCZYNA ŁYKAJĄCA infa INWESTORÓW spod GEESU , JUTRO może i pójdzie do góry ,SPEKUŁA swojego papieru się pozbędzie a łyknie to napewno LESZCZYNA DAWCY KAPITAŁU MILE WIDZIANI I CZAS na ZYSKI , MAMY PONIEDZIAŁEK LOT zaplanowany w DÓŁ bez RZADNEGO ALE teraz SPEKUŁA BĘDZIE KUPOWAĆ JAK MYŚLICIE PO ILE ???